Akupunktur

Akupunkturbehandlingen går ud på at helbrede eller lindre sygelige tilstande ved hjælp af nåle stukket ind på bestemte punkter i kroppen.

Metoden er blevet benyttet i Kina allerede ca. 3000 år f.kr. fødsel.

Grundprincippet i den kinesiske lære er, at livsenergien Q cirkulerer i meridianerne, og at QI er under indflydelse af og danner summen af de modsatrettede kræfter YANG og YIN. Akupunkturbehandling hos mig er meget mere en blot nåle, behandlingen foregår i en tryg og professionel atmosfære og starter altid med en uddybende samtale.

Akupunktur indeholder altid akupunktur, men jeg vil ofte benytte mig af supplerende behandlingsformer for at fremme behandlingen. På grund af de erfaringer og resultater akupunktur har kunnet fremvise, er lægevidenskaben i vesten efterhånden også blevet interesseret.

Verdenssundhedsorganisationen WHO har udarbejdet en omfattende liste over en række sygdomme hvor akupunktur anbefales.

Gør det ondt? Nej, det gør normalt ikke ondt, ofte mærkes stikket ikke engang, men vi har forhøjet følesans i vore hænder og fødder, så her mærker man måske et stik.

Hvor mange behandlinger? Det afhænger af hvad problemet er - en behandling varer typisk 30 – 45 min.

Medbring lagen og håndklæde.

Hanne Kløvborg · Strandvejen 5B · 6000 Kolding · Mob.: +45 26 734 301 · Tel.: +45 26 73 43 01 · Hannekliniksund@gmail.com · Tilskudsberretiget syg.dk